1+1=team.

Vilka är vi som jobbar med lund.ax?

Vi, Jessica och Pamela arbetar dagligen med fotograferingar, bildproduktion, grafisk design och försäljning. Vi har fartfyllda dagar med en mix av babyplåtningar till styrelsedokumentationer, styling och formgivning. Vi spinner på grafiska profiler och gör allt från logotyper till hela grafiska element för webb och trycksaker.

Vi är inte rädda för utmaningar, vi tar oss an de mest tokiga saker med energi och förtjusning. Tillsammans är vi starka och mycket konkurrenskraftiga i vår bransch. Vi har förutom en grafisk formgivare, en fotograf och en fotostudio även ett eget fullutrustat tryckeri som levererar allt från affisher och dekaler till profilkläder och eventtält. Varför jobba med många mellanhänder?

Oss kontaktar du när du behöver hjälp med din reklam och marknadsföring!

Jessica Lund


KONTAKT

Med en grundutbildning som marknadsassistent och ett brinnande intresse för färg, form och fotograferingar arbetar jag dagligen med bildproduktion. Jag äger och driver Textiltryckarna På Åland Ab sedan 2003 som producerar reklam och profilprodukter till den åländska marknaden. Under detta företag infaller även varumärket lund.ax där jag och min kollega Pamela dagligen arbetar med bla fotograferingar och grafisk design.

Vad kan jag göra för dig då?
Som fotograf förevigar jag barn, familjer och bröllop och kommersiellt mot företag som uppdragsgivare gör jag bla porträtt, produkt och interiöruppdrag. Inom ramen av mina uppdrag ryms förstås även en hel del grafisk design i form av trycksaker, publikationer, webb och sociala medier.

Pamela Hamnström


KONTAKT

Kontakta oss.

Kontakta oss

Lund.ax

Studio
Gamla Godbyvägen 11
AX-22100 Mariehamn

Kontor & företagsuppgifter
Textiltryckarna På Åland Ab
Västra Utfarten
AX-22100 Mariehamn
Åland

Tel: +358(0)18 15377
Fo: 0870380-0

Say what?