EN PAUS

Hej,

Efter långt övervägande har jag valt att inte ta emot nya bokningar på barn,- syskon,- familjefotograferingar och bröllop på ett tag framöver.

Sedan 2012 har jag haft nöjet att fotografera tusentals barn, syskon, familjer, nyfödda och bröllop. Hur roligt det än är så känner jag att jag är på väg att kväva glädjen i att fotografera. Att aldrig få utrymme till att utvecklas på egen hand, testa nya saker och bara fotografera för att det är roligt. Jag är rädd för att en älskad hobby till slut blir övermäktig.
Min tid är väldigt knapp, jag har många trådar att hålla i och just nu måste jag också fokusera på allt annat jag gör dagligen på Profilhuset samt mina härliga kollegor.

Så nu väljer jag att ta en paus och helt kravlöst bara fotografera.

Det är mycket som rör på sig nu och studion kommer att flytta, när det blir är ännu lite osäkert och det är möjligt att det blir ett uppehåll ett tag då jag är utan studio helt och hållet.

Jag kommer i närtid bara göra uppdrag mot företag men så klart hålla min facebooksida kvar och uppdatera med mina egna bilder. Och jag tänker även göra denna hemsida www.lund.ax till en bildblogg. För jag älskar att fotografera och visar gärna det jag gör!

Ni är många som har presentkort och givetvis ska ni få nyttja dem till fullo, de kommer inte att förfalla och kan användas i studio fram till julen 2018 men även kommande år för härliga utomhusfotograferingar. För er som redan är inbokade kommande månader ser jag framemot vårt möte och det ska bli riktigt roligt att avsluta året i lugn takt och verkligen ge varje fotografering den uppmärksamhet den förtjänar.

Jag vet att jag kommer tillbaka inom en snar framtid, med ny energi, kunskap och vilja. Jag vill bli ännu bättre på det jag gör och nu ska jag grotta ner mig i grafisk form och lära mig en massa nya fantastiska saker med mina kameror! =)

Så vi kommer snart att ses igen! =)

Har du frågor eller funderingar kan du alltid kontakta mig på jessica@lund.ax

Önskar er en fin höst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *