Ni ska gifta er.

Välkommen till min fantastiska bröllopsvärld.
En värld fylld av drömmar, förväntan, galna ideer, härliga skratt och kärlek. Med mina bilder berättar jag alltid en story.

Grattis, ni ska gifta er så ni söker bröllopsfotograf? Genom att ni nu ser över mina bröllopsgallerier tror jag att ni söker en fotograf med bildstil i pastell, romantik, ljus och med fokus på detaljerna. Ni söker något annat än uppstyltade bilder på rad. Ni söker ”real life” moments. Mina bröllopsporträtt är skapade med mycket wow, perfekt, oh lord och lovley. Jag är triggerhappy och smusslar mig in i varje vinkel och vrå. Jag skapar bröllopsporträtt med en berättande storyboard.

Jag var 12 år gammal och jag hade precis fått en liten kompaktkamera i födelsedagspresent. På vår klassresa ut i den åländska skärgården tog jag mina egna första bilder och jag minns ännu min lärares positiva reaktion på en av mina landskapsbilder. Jag hade lyckats fånga en vindseglande örn tillsammans med en stor vacker träbåt i solnedgången och den kombinationen skapade min första “ahaupplevelse” av att ha levererat en fin bild.

En bröllopsfotograf brinner för skratt, detaljer och kärlek. Med närmare 50 bröllopsfotograferingar i mitt portfolio garanterar jag er bilder med kvalitet. Med min erfarenhet är jag väl förberedd på oförutsedda händelser och kan snabbt improvisera för att göra det bästa av situationen. När jag fotograferar brinner jag för att ge dig det där lilla extra. Jag vill att du ska känna dig bekväm och avslappnad framför min kamera och jag vill alltid att en fotografering ska kännas rolig och glädjefylld.
Jag är lättsam, älskar skaparglädje och motljusfotograferingar och framför allt blir jag överlycklig när jag ser någon fälla en glädjetår över mina verk. Med mitt intresse och min iver för fotografering hoppas jag att jag får föreviga en av era största dagar i livet. Jag vill hjälpa er att fånga alla detaljer under hela dagen, allt det som ni kanske själva inte hinner uppleva under dessa fartfyllda timmar. Jag gillar saker som är snygga, jag älskar färg och form och jag vill gärna dela med mig av det där lilla extra i form av en snygg layout. En röd tråd genom hela bröllopet.
En dag med mig är en investering, jag skapar värdefulla minnen för framtiden från hela er bröllopsdag. Och jag gör det mer än gärna!

Lena & Arne


Sommarbröllop, Geta 2016.

GALLERI

Annica & Raine


Sommarbröllop, Ulfsby 2016

GALLERI

Say what?